Mario Lemina: Tüm görevlere hazırım..

Süper Lig'de haftanın maçında Gaziantep FK karşısında sahadan 3-3 beraberlikle ayrılan Galatasaray'da maçın ardından Mario Lemina açıklamalarda bulundu. Gabonlu oyuncu stoper performansıyla ilgili olarak teknik direktör Fatih Terim'in verdiği her göreve hazır olduğunu belirtirken, kaptanlık bandını takmasıyla ilgili olarak da teşekkür etti.

Hocama çok teşekkür ediyorum kaptanlık pazubandını bana verdiği için. Arkadaşlarıma da teşekkür ederim onlar da benim neler yapabileceğimi biliyorlar, bana devamlı destek oluyorlar. Galatasaray gibi büyük bir camiada kaptan olarak maça çıkmak beni inanılmaz onore etti. Çok mutlu olduğumu söyleyebilirim. Stoper oynamakla ilgili herhangi bir sıkıntım yok. Takımın o mevkide bana ihtiyacı olduğu sürece ben her zaman göreve hazırım. Orta sahada oynayacak çok kaliteli arkadaşlarımız var. Orta sahadaki derinliğimiz daha fazla. Stoperde o derinliğimiz olmadığı için hocamız bana bu şekilde görev verdi. Hiçbir sıkıntı yok. Sahada olduğum sürece elimden gelenin en iyisini yapacağımı herkes biliyor zaten.

Galatasaray haberleri için tıklayın! 
Futboldaki son gelişmeler için tıklayın!  

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.