Milan Macvan basketbolu bıraktı.

Galatasaray'ın 23 yıl sonra kazandığı şampiyonlukta ve EuroLeague'de oynadığı TOP 8'de kadroda yer alan Milan Macvan sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada profesyonel basketbola veda ettiğini duyurdu. 

Galatasaray'da 2 sezon forma giyen Milan Macvan, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada emekliliğini duyurdu. Macvan, diz sakatlıklarının artık basketbol oynamasına müsaade etmediğini belirtti. Macvan,  Twitter üzerinden yaptığı açıklamada şu sözleri kullandı:

“Sevgili arkadaşlarım, profesyonel oyunculuk günlerim sona erdi. Kalbimde her zaman basketbol oynamaya devam edeceğim ancak dizlerim buna izin vermiyor. Basketbol bana her şeyi verdi, ben de baskete her şeyimi verdim. 

Kariyerim üzerinde etkisi olan herkese teşekkür etmek istiyorum. Tüm koçların, takım arkadaşlarım, taraftarlar… 

Çocukluk hayallerimi gerçekleştirdim. Sayısız kupa ve madalya kazandım, milli takım kaptanı oldum. Her zaman basketbolun içinde olacağım ancak farklı bir pozisyonda. Bir daha görüşünceye dek…"

Galatasaray'da 2 sezon forma giyen Milan Macvan, 23 yıl sonra kazanılan şampiyonlukta önemli bir rol oynamış ve normal sezonda 9.3 sayı 5.3 ribaunt 1.2 asist ortalamaları yakalamıştı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.