Muslera'nın sakatlığı transfer planlarını değiştirdi!

Galatasaray’ın efsane isimlerinden Fernando Muslera'nın, Rizespor karşısında bacağının iki yerden kırılması ve altı ay sahalardan uzak kalacak olması üzerine yeni sezona dair transfer planları değişti...

Fanatik gazetesinin haberine göre; Muslera'nın sakatlığı sonrası Galatasaray'ın transfer planlamasında kaleci hamlesi ilk sıralara yükseldi. Koronavirüs salgını sonrası ekonomik darboğazı düşünerek transfer politikası belirleyen Aslan, iç piyasadan bonservisi elinde olan ve uzun yıllar takıma katkı sağlayacak isimlerle kadrosunu güçlendirip, dış hamlede ise bir sağ bek bir de forvet takviyesi yapmayı hedeflemişti. Ancak Uruguaylı file bekçisinin bu sezonu kapattığı gibi önümüzdeki senenin ilk yarısında forma giyme ihtimalinin oldukça düşük olması da Galatasaray’ın alternatif planlara yönelmesine sebep oldu.

GÖZLER OKAN'DA
Şimdiden kaleci arayışlarına başlayan sarı-kırmızılılar her ihtimali göz önünde bulundurmak istiyor. Muslera’nın sahalardan ne kadar uzak kalacağı net olarak belli olmasa da daha önce aynı bölgede benzer kırık yaşayan Emre Akbaba’nın geri dönmesi tam altı ayı bulmuştu. Benzer bir senaryo için hazırlık yapan Galatasaray’da Okan Kocuk’un performansı belirleyici olacak. Yirmi dört yaşındaki eldivenin önümüzdeki dört maçı çok kritik. Çünkü Okan’ın bu süreçte göstereceği performansa göre ya Galatasaray, Muslera’nın yokluğu için bir transfer yapma kararı alacak ya da Uruguaylı file bekçisinin iyileşmesini bekleyecek.

Galatasaray haberleri için tıklayın!
Futboldaki son gelişmeler için tıklayın!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.