Nuri Şahin sezonu kapattı..

Nuri Şahin
Galatasaray'ın transfer gündeminde yer alan ve Fatih Terim'in ileride teknik heyete katmak istediği iddia edilen Nuri Şahin konusunda kulübü Werder Bremen'den açıklama geldi. Alman ekibinden yapılan açıklamada 31 yaşındaki tecrübeli oyuncunun sezonu kapattığı ifade edildi. 

Galatasaray'da Fatih Terim'in istediği konuşulan Nuri Şahin konusunda Almanya'dan haber geldi. Bild Gazetesinde yer alan habere göre milli futbolcu hakkında açıklamalarda bulunan Werder Bremen Teknik Direktörü Florian Kohfeldt, "Ne yazık ki, Nuri'nin kalça yaralanması daha kötü olduğu ortaya çıktı, bu yüzden bu sezon bir daha oynamayacak" ifadelerini kullandı.

Ayrıca takımıyla olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Şahin ile Spor Direktör Frank Baumann'ın geçtiğimiz günlerde bir görüşme gerçekleştirdiği ancak mevcut şartlarda yeni sözleşmenin zor olduğu vurgulandı.

FATİH TERİM, NURİ'Yİ İDARİ EKİBE İSTİYOR
Geçtiğimiz günlerde Fatih Terim'in Nuri Şahin'e sarı-kırmızılı formayı giydirmek istediği ifade edilmişti. Terim'in Nuri'yi sadece futbolculuk yönüyle değil, idareci kimliğiyle de düşündüğü iddia edilmişti. Transferin gerçekleşmesi halinde Harvard'da spor, medya işletmeciliğinden mezun olan Nuri üç yıl sonra Galatasaray'da idari kadroda yer alacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.