Panathinaikos, Greg Whittington ile ilgileniyor!

Greg Whittington
Galatasaray Doğa Sigorta formasıyla bu sezon başarılı bir performans ortaya koyan Greg Whittington'a EuroLeague'den talip çıktı. Yıldız oyuncunun Panathinaikos ile görüştüğü iddia ediliyor.

Sezon başında Galatasaray ile bir yıllık sözleşme imzalayan ve sarı-kırmızılı formayla başarılı bir performans gösteren Greg Whittington'a talipler artıyor. Yıldız oyuncunun menajeri geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Whittington'ın gelecek sezon NBA'de oynayabileceğini ifade ederken Amerikalı oyuncuya EuroLeague'den de talip çıktı. Luca D'Alessandro'nun haberine göre; EuroLeague ekiplerinden Panathinaikos, Greg Whittington ile görüşüyor. Tarafların kısa süre içerisinde net bir sonuca varması bekleniyor. 

Sezon başında Galatasaray ile bir yıllık sözleşme imzalayan Amerikalı oyuncu, bu sezon Basketbol Süper Ligi'nde forma giydiği 14 maçta 12.4 sayı – 4.9 ribaund – 1.6 asist ortalamalarının yanı sıra, Eurocup organizasyonunda da 12.5 sayı – 6.4 ribaund – 1.5 asist istatistiklerini yakalamıştı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.