Ryan Donk'un partneri Ahmet Çalık...

Ahmet Çalık
Galatasaray'da antrenman sırasında girdiği bir ikili mücadele sonrasında sakatlık geçiren Marcao'nun sol iç yan bağlarında ikinci derece hasar tespit edildiğinin açıklanmasının ardından sarı-kırmızılılarda stoper bölgesi için  gözler  Emin Bayram ve Ahmet Çalık'a dönmüştü. Fatih Terim'in kimi tercih edeceği merak konusu olurken İmparator seçimini tecrübeden yana kullandı. 

Koronavirüs salgını nedeniyle ara verilen Süper Lig yaklaşık 3 ay aradan sonra yeniden başladı. Şampiyonluk iddiasını sürdürmek isteyen Galatasaray, Çaykur Rizespor'a konuk oluyor. Sarı-kırmızılılarda Marcao'nun sol iç yan bağlarında ikinci derece hasar tespit edilmesinin ardından tecrübeli stoperin 4 ila 6 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklanmıştı. Cimbom'da Rize deplasmanında stoperde kimin görev alacağı merak konusu olurken Fatih Terim'in tercihini Ahmet Çalık'tan yana kullanması bekleniyor.

Fatih Terim'in Ahmet Çalık'ın tecrübesine güvendiği ve bu yüzden 26 yaşındaki oyuncuya Çaykur Rizespor karşısında ilk 11'de şans vereceği öğrenildi. Ahmet Çalık'ın da sezonun kalanında ilk 11'de şans bulmak istediği ve kendisine verilecek şansı iyi kullanmak istediği belirtildi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.