Semih Kaya dönüş için gün sayıyor!

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim savunmaya takviye isterken, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Semih Kaya geri dönmek için gün sayıyor.. Devre arasında transferi son anda iptal olan tecrübeli savunmacı önümüzdeki günlerde İstanbul'a taşınmak için ailesiyle birlikte hazırlıklara başladı.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray’ın sezon sonunda gerçekleştireceği yerli operasyonu doğrultusunda kadrosuna katacağı isimlerden biri de Semih Kaya olacak. 29 yaşındaki savunmacının, kulübü Sparta Prag ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitiyor ve bir kez daha yuvaya dönmeye hazırlanıyor. Altyapısından yetiştiği Galatasaray’a daha önce kiralık olarak dönen Semih, devre arasında da son gün, son dakikaya kadar Sarı- Kırmızılı kulüpten haber beklemiş, ancak transfer gerçekleşmemişti. Tecrübeli futbolcu bu kez uygun bir maliyetle yedek stoper olarak bonservis bedeli de olmaksızın kadroya dahil edilecek.

Galatasaray haberleri için tıklayın! 
Futboldaki son gelişmeler için tıklayın!  

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.