Sezon sonu büyük operasyon!

Koronavirüs nedeniyle ara verilen ligler 12 Haziran'da başlarken, Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim gelecek sezonun planlarını da verilen arada kurmaylarıyla birlikte gerçekleştirdi. Deneyimli teknik adam hem kadroda yer açmak hem de önemli bir kaynak yaratmak için bazı isimlerin satışına onay verdi. Sezon sonunda Galatasaray'da operasyon büyük olacak..

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Süper Lig’in son 8 haftasında şampiyonluk yarışı verecek olan Galatasaray’ı, sezon bitiminde de hareketli günler bekliyor. Transferde kritik hamleler yapmayı planlayan ve yerli ağırlıklı bir kadro kurmayı hedefleyen Sarı-Kırmızılı ekipte, yabancıların durumu belirsizliğini koruyor. Sezon bitiminde mevcut kadrodaki isimlerden Onyekuru, Lemina, Seri ve Andone’nin kiralık kontratları sona erecek. Terim özellikle Lemina ve Onyekuru’yu takımda tutmak istese de daha önce kiralık gönderilen isimlerin geri dönüşü de yabancı limitlerini bir hayli zorlayacak.

HEPSİNİ SATACAKLAR
Galatasaray'da bu sezon çeşitli takımlarda kiralık olarak forma giyen Brezilyalı stoper Maicon, Senegalli golcü Diagne, Hollandalı forvet Babel ve Nijeryalı stoper Ozornwafor sezon sonunda takıma geri dönecek. Galatasaray Yönetimi, bu isimlerin tamamıyla yolları ayırmayı planlarken, asıl sürpriz takımın en yüksek kazanan isimlerinden birisi olan Younes Belhanda’da yaşanacak gibi görünüyor. Faslı futbolcu, kendisiyle ilgilenen iki Katar kulübünün teklifine olumlu geri dönüş yaptı.

KAYNAK BELHANDA OLACAK
Eğer kontrat önerisi uzun soluklu ve maddi açıdan tatmin edici olursa, Belhanda’nın Katar’a transferine kesin gözüyle bakılıyor. Galatasaray, bu olası transferden 10 milyon Euro civarında bir bonservis geliri bekliyor. Yeni transferlerin de Younes Belhanda’dan gelecek bu parayla yapılması planlanıyor.

Galatasaray haberleri için tıklayın! 
Futboldaki son gelişmeler için tıklayın!  

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.