Stoper rotasyonu orta sahayı belirleyecek!

Marcao'nun sakatlanması sonrasında savunmada kimi oynatacağına dair kurmaylarıyla birlikte çalışmalar yapan teknik direktör Fatih Terim, üç farklı planını belirledi. İlk olarak bu bölgede Ahmet Çalık ve Emin Bayram'a şans vermeyi düşünen İmparator eğer istediği performansı alamazsa Mario Lemina'yı bu bölgeye çekecek.. Bu planın gerçekleşmesi halinde orta saha kurgusu da değişecek. 

Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre; Süper Lig’in başlamasına artık sayılı günler kalırken, Galatasaray’da teknik direktör Fatih Terim, Marcao’nun yerine stoperde kimi oynatacağı sorusunun yanıtını arıyor! Tecrübeli teknik adam bu mevkide şans verdiği oyuncuların performansına göre seçim yapacak ve takımın kurgusunu belirleyecek. Terim bu mevkide öncelikli olarak taktik antrenmanlarda asıl bölgeleri stoper olan Ahmet Çalık ile 18 yaşındaki Emin Bayram’a şans veriyor.

DERBİDEN SONRA İLK KEZ
Ancak sezon boyu düzenli forma giyemeyen ikili sınıfta kalırsa, Belhanda’ya şans doğacak ve orta saha kurgusu da değişecek. Çünkü bu ikili formayı kapamazsa Donk’un partneri Lemina olacak. Başarılı oyuncusunu orta sahadan stopere çekecek olan Terim de Galatasaray’ın orta saha merkezindeki kurguyu değiştirecek. Lemina’nın stopere çekilmesi ile birlikte barı kırmızılı takımın orta saha hattında A planı Belhanda-Seri-Ömer Bayram üçlüsünden oluşacak. Kanatlarda Feghouli ile Onyekuru’ya görev verecek olan Terim, Lemina’yı stopere çekerse son olarak Kadıköy’deki Fenerbahçe derbisinde ilk 11’de şans verdiği Belhanda’ya yeniden forma verecek.

Galatasaray haberleri için tıklayın! 
Futboldaki son gelişmeler için tıklayın!  

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.