Terim'den takıma uyarı: Kendinize gelin, burası Galatasaray!


Rize ve Gaziantep karşılaşmalarında dört puan bırakarak zirve yarışında ağır yara alan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim oyuncularıyla özel bir toplantı yaptı. Deneyimli teknik adam kalan 6 haftanın final niteliğinde olduğunu hatırlatırken, kaybedilmiş bir şeyin olmadığını ve oyuncularının bir an evvel toparlanmalarını istedi. 

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, bitime 6 hafta kala lider Başakşehir’le puan farkının 8’e yükselmesine rağmen, pes etmeyi düşünmüyor. Florya Metin Oktay Tesisleri’nde dün sabah yapılan antrenman öncesi öğrencileriyle konuşan tecrübeli çalıştırıcı, “Bu halinizi beğenmedim. Başınızı önde görmek istemiyorum. Başakşehir’le bir final maçına çıkacağız. Pazar gününe kadar kendinize gelin, bugüne kadar olmadı, bugünden sonra da pes etmek diye bir şeyi kabul etmiyorum. Biz elimizden geleni, üzerimize düşen görevi yapalım, kazanalım, ondan sonra neler olacağına bakarız. Ama kötü gidişi kabullenmiş bir oyuncu grubu görmek istemiyorum” ifadelerini kullandı.

YÖNETİMLE GÖRÜŞECEK
Fatih hoca, 1-2 gün içerisinde Florya’da yöneticilerle buluşacak.. Özellikle 2. Başkan Abdurrahim Albayrak’ı tesislere davet eden Terim, son dönemde Galatasaray aleyine yapılan haksızlıkların hesabının somut olarak sorulması için geç kalınmadan harekete geçilmesini isteyecek. Terim, yeni sezon transfer çalışmalarının da ‘hayal kırıklığı’ yaşanmadan tamamlanması için operasyonun bir an önce bitirilmesi talebinde bulundu. Deneyimli hoca, gönderilmesini düşündüğü oyuncuların listesini de Albayrak’a iletecek.

İZİN BİTTİ, MESAİ BAŞLADI
Galatasaray’da Gaziantep beraberliği sonrası takıma verilen iki günlük izin sona erdi. Sarı-Kırmızılı futbolcular, dün sabah Florya’da yapılan antrenmanla Başakşehir deplasmanı hazırlıklarına başladı. Cim Bom’da bugünden itibaren kritik mücadelenin detaylı analiziyle birlikte taktik provası yapılacak. Fatih hoca, Başakşehir karşısında çok sayıda eksik oyuncu olması sebebiyle, antrenmanda genç futbolcu takviyesiyle takımını çalıştırıyor.

Galatasaray haberleri için tıklayın!
Futboldaki son gelişmeler için tıklayın!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.