William D'avila'dan transfer gündemine dair çarpıcı açıklamalar!

Galatasaray'ın transferde son dönemde birlikte çalıştığı menajerlerden birisi olan William D'avila transfer gündemiyle ilgili olarak Radyospor'a açıklamalarda bulundu. Henry Onyekuru ve Younes Belhanda'nın yanı sıra transferi gündemdeki isimlerden Emre Kılınç, Samuel Kalu ve Mahmoud Trezeguet için görüşmelerden bilgi veren D'avila yaptığı açıklamarlarla gündemdeki haberleri de cevaplandırmış oldu.

EMRE KILINÇ HAKKINDA
Emre Kılınç serbest bir oyuncu. Emre için birçok kulüple görüştük. Emre Kılınç kesin olarak İstanbul'da bir kulüpte oynayacak. Biz bir karar verdik ancak bunu maçlar bitince açıklayacağız. Emre Kılınç çok başarılı bir sezon geçirdi. Yaptığımız son konuşmalarda kararımızı verdik.

SAMUEL KALU HAKKINDA
Son zamanlarda İstanbul'a gelemedim ancak çalışmalarım sürüyor. Samuel Kalu, benim oyuncum. Şu anda Galatasaray'dan bir ilgi olduğunu söyleyemem. Önceliğimiz oyuncunun gelişimine devam etmesi. Samuel Kalu çok iyi bir oyuncu. Nijerya milli takımı için de önemli bir oyuncu. Samuel Kalu, Galatasaray için bir opsiyon. Böyle bir şey olabilir.

YOUNES BELHANDA HAKKINDA
Al Nasr, Belhanda'nın transferiyle ilgileniyor. Sezon sonunda ne olacağını göreceğiz. Şu anda net bir şekilde orayla anlaştık diyemem. Onlar üst düzey kulüpler. Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Giuliano oradan ayrılabilir ve onun Türkiye'ye gelme ihtimali var. Giuliano ayrılırsa Belhanda oraya gidebilir. Bu yeni bir gelişme. Giuliano yeniden Türkiye'ye dönebilir.

MAHMOUD TREZEGUET HAKKINDA
Trezeguet için Galatasaray'la görüşmüyorum. Şu anda böyle bir şey yok. Aston Villa'nın sezon sonundaki durumu burada belirleyici olacak. Aston Villa küme düşerse burada bir kiralık opsiyonu oluşabilir. Galatasaray önemli bir seçenek. Koşullar oluşursa bunu değerlendirebiliriz.

HENRY ONYEKURU HAKKINDA
Henry Onyekuru, Galatasaray'da kalmak istiyor ancak bu durum daha netleşmedi. Sezon sonunda koşullara bakacağız.

Galatasaray haberleri için tıklayın! 
Futboldaki son gelişmeler için tıklayın!  

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.