Adem Büyük: Taraftarlarımıza borcumuz var..

Süper Lig'de deplasmanda Alanyaspor karşısında ağır bir mağlubiyet alan Galatasaray'da karşılaşma sonrasında Adem Büyük açıklamalarda bulundu. Uzun bir süre formasına kavuşan tecrübeli futbolcu, takım olarak taraftarlara karşı bir borçları olduğunu ve alınan sonuçtan dolayı üzgün olduğunu ifade etti. Adem Büyük'ün açıklamalarının tamamı şu şekilde..

Taraftarlarımızdan ve camiamızdan özür dileriz. Böyle bir skorla bu maç bittiği için.. Oyunun ilk yarısında üstün olan taraf bizdik, pozisyonlara giren ve iyi oynayan taraf bizdik. İlk yarıda her şey bizdeydi. 1-0 iken kaçırdığım bir pozisyon var, ardından hemen 2-0 oldu ve ilk yarı 2-1 bitti. Böyle bitmemesi gerekiyordu, bizim önde girmemiz gerekiyordu. İkinci yarıda girdiğimiz pozisyonlar var, değerlendiremedik. Taraftarlarımızdan özür dileriz. Kalan üç maçı en iyi şekilde bitirmemiz gerekiyor. Bu üç maçı kazanmamız gerekiyor, taraftarlara borcumuz var. İnşallah bunu başarabiliriz. 

Açıkcası pandemi hepimizi etkiledi, tabii ki doğal olarak bizleri de etkiledi. Sahaya çıkıp mücadele ediyoruz. Kötü de oynamıyoruz, bana göre kötü de mücadele etmiyoruz. Girdiğimiz pozisyonlarda var, işin acı tarafı da bu. Pandemiden önceki Galatasaray ile sonrasındaki Galatasaray arasında sadece sonuç olarak fark var. Kalan maçları kazanarak ligi iyi bir şekilde bitirmemiz gerekiyor. 

Galatasaray haberleri için tıklayın! 

Futboldaki son gelişmeler için tıklayın!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.