Altyapıdan 4 isim A Takıma!

Galatasaray yabancı kuralıyla ilgili Tahkim Kurulu'na itiraz etse de her ihtimale karşı B planını da belirledi Sarı-kırmızılılarda Fatih Terim gelecek sezon altyapıdaki isimlere şansı verecek. İmparator, Emin Bayram dışında 3 ismi daha A Takıma monte edecek. 

Sabah gazetesinin haberine göre; Değişen yabancı kuralına itiraz eden ilk kulüp olan Galatasaray buna rağmen B planını hazırladı. İki sezon sonra başlayacak ilk 11'de altyapıdan oyuncu oynatma zorunluluğu, sarı-kırmızılı kulüpte sorun olarak görülmüyor. 

Florya'daki akademiye güvenen Galatasaray, geleceğe yönelik önemli hamleler yaptı. Boluspor'da yetişen 2001 doğumlu 10 numara Erkan Süer sezon içinde altyapıya transfer edildi. Erkan yeni sezonda A Takım'la idmanlara çıkacak. Ayrıca sezonu Tarsus İY'de kiralık geçiren 19 yaşındaki forvet Ali Yavuz Kol'la 4 yıllık yeni sözleşme imzalandı. Galatasaray U-19 Takımı'nın 1.86 boyundaki stoperi Işık Kaan Arslan ve 2001 doğumlu sol beki Süleyman Luş da, Emin Bayram gibi A Takım'a dahil edilecekler ve Fatih Terim'den formayı kapmaya çalışacaklar.

ERKAN SÜER: U19 Takımı ile 13 maça çıkarken 10 gol kaydetti.

ALİ YAVUZ KOL: Tarsus forması ile 26 maçta 9 gol, 1 asist ile oynadı.

EMİN BAYRAM: Ankaragücü maçında Galatasaray kaptanı olarak sahadaydı.

SÜLEYMAN LUŞ: Genç sol bek U19 takımı ile 26 maça çıktı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.