Babel gidecek, Diagne'ye bir şans daha!

Yeni sezonda kadrosunda geniş kapsamlı bir operasyon yapacak olan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, bu sezon kiralık olarak forma giyen isimler hakkında da kararını verdi. Deneyimli teknik adam hem yabancı sınırının düşecek olması hem de takımın gençleşmesinin yanı sıra ekonomik nedenlerden ötürü de karar vermek zorunda kaldı.

Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre; yeni sezonda yapılacak kadro operasyonu kapsamında, gözden çıkarılan isimlerin durumuyla ilgili olarak bir toplantı yapıldı. Teknik patron Fatih Terim’in gelecek yıl kadrosunda düşünmediği oyuncuların gönderilme süreci, Galatasaray yönetimini bir hayli zorlayacak gibi görünüyor. 

İlk çözülmesi gereken konu Ryan Babel’in durumu.. Devre arasında Hollanda kulübü Ajax’a kiralanan 34 yaşındaki futbolcu, Cim Bom’a geri döndü. Yıllık 2.5 milyon Euro garanti ücret alan Babel’e başka bir kulüp bulunması için kollar tekrar sıvandı. Sarı-Kırmızılılar, tecrübeli oyuncuyu kiralık olarak göndermeye de oldukça sıcak bakıyor.

Durumu merak konusu olan bir diğer isim de Mbaye Diagne. Kiralık gittiği Brugge’de istenmeyen adam ilan edilen Senegalli forvet, yeni sezonu Galatasaray’da geçirmeyi çok istiyor. Mbaye Diagne yaptığı açıklamada, "Kendimi Galatasaray' ait hissediyorum, benim geleceğim Galatasaray'da ve buradan ayrılmayacağım." dedi. Forvet krizini yıllardır çözemeyen Galatasaray'da, Fatih hocanın Diagne’ye yaz kampında son bir şans daha vermeyi düşündüğü öğrenildi. Tecrübeli santrfor iyi bir performans ortaya koyabilirse, takımda kalabilir. Ancak kulübe ulaşacak ilk yüksek bonservis teklifinde, Diagne’nin satılmasına kesin gözüyle bakılıyor..

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.