Belhanda işi yokuşa sürüyor!

Galatasaray'ın sezon sonunda yollarını ayırmayı planladığı ve satışından büyük bir gelir elde ederek FFP kapsamında elini rahatlatmak istediği Younes Belhanda istekleriyle yönetimi köşeye sıkıştırmaya çalışıyor. Bir yıl daha sözleşmesi bulunan Faslı 10 numara, gideceği kulüplerden yıllık 6 milyon Euro talep ederek işi yokuşa sürüyor!  

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray yönetiminin sezon sonunda göndermek istediği Younes Belhanda, gitmemek için direnirken olay daha da karmaşık hale geldi. Yine Sabah gazetesi tarafından 16 Temmuz'da "Benden para kazanamazsınız'' manşeti ile Belhanda'nın gitmek istemediği açıklanırken şimdi ikinci perde başlıyor! Sarı-kırmızılı yönetim, teknik direktör Fatih Terim'in gelecek planlarında yer almayan Younes Belhanda'yı takımın diğer yıldızları Feghouli, Falcao, Diagne ve Babel'le birlikte satış listesine koydu. Faslı 10 numara ise bu gelişme üzerine idarecilere "Ya beni serbest bırakın ya da 1 yıl daha kalır sözleşmemi tamamlarım'' restini çekerek planları bozdu.

Kendisinden bonservis kazanmayı düşünen yönetimi köşeye sıkıştıran Belhanda, durumunu soran Körfez ülkelerindeki kulüplere de 6 milyon Euro şartı koştu. Galatasaray'da primlerle birlikte yıllık 4 milyon Euro'ya yakın ücret alan 30 yaşındaki oyuncu, Katar ya da Suudi Arabistan'a gitmesi halinde 6 milyon Euro garanti para talep ediyor. Belhanda'nın bu istekleri yüzünden olası transferden Galatasaray'ın bonservis geliri elde etmesi çok zor gözüküyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.