Belhanda'nın yerine Bakasetas!

Galatasaray'da sezon sonunda satılması gündemde olan Younes Belhanda için alternatif arayışları sürüyor. Teknik direktör Fatih Terim scout ekibi ve kurmaylarıyla yaptığı toplantının ardından sürpriz bir isim gündeme gelirken, Alanyaspor forması giyen c için girişimler başladı.

Fotomaç gazetesinde yer alan haberlere göre; Galatasaray'da transfer harekatı tüm hızı ile devam ediyor. Sivasspor'dan Emre Kılıç ve Çaykur Rizespor'dan Oğulcan Çağlayan ile her konuda anlaşan sarı-kırmızılıların yeni hedefinde Anastasios Bakasetas var. Teknik direktör Fatih Terim'in isteği üzerine ikinci başkan Abdurrahim Albayrak'ın 27 yaşındaki oyuncu için girişimlere başladığı ifade edildi. Alanyaspor forması ile başarılı bir dönem geçiren Yunan futbolcunun, forvet arkası ve kanatlarda oynayabilmesi nedeniyle Terim tarafından tercih edildiği ifade edildi. 

BELHANDA'NIN YERİNE GELECEK
Bakasetas, yeni sezon öncesinde Galatasaray'dan ayrılması beklenen Younes Belhanda'nın yerine düşünülüyor. Yüklü maaşı ve düşen performansından dolayı Faslı futbolcudan kurtulmak isteyen yönetim, Arap takımlarıyla görüşmelerine devam ediyor. Ancak Belhanda takımda kalsa bile Bakasetas'ın alınması planlanıyor. Alanya, bu sezon 41 maçta 13 gol atıp, 7 de asist yapan futbolcuyu, AEK'dan 700 bin Euro'ya transfer etmişti. Galatasaray'ın bu transfer için 2 milyon euro bonservis ücretini gözden çıkardığı belirtiliyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.