"Emre Kılınç, Galatasaray ile anlaştı"

Bu sezon gösterdiği performansla Süper Lig'e damgasını vuran ve Sivasspor'un zirve yarışında olmasında büyük rol oynayan Emre Kılınç transferinde Galatasaray mutlu sona ulaştı. Boluspor Başkanı Necip Çarıkcı, Emre'nin Galatasaray ile anlaştığını resmen açıkladı ve başarılı oyuncunun çocukluğundan beri Galatasaraylı olduğunu da ifade etti. 

Emre Kılınç’ı yakından tanıyan Boluspor Başkanı Necip Çarıkcı, Radyospor’a yaptığı açıklamada 25 yaşındaki oyuncunun çocukluğundan beri Galatasaraylı olduğunu söyledi. Necip Çarıkcı şu ifadeleri kullandı;

GALATASARAY İLE ANLAŞTI
Emre Kılınç’ı 15 yaşında Boluspor’a transfer ettik. Emre, Boluspor’dan da bize o dönem 900 bin TL kazandırarak Sivasspor’a gitti. Emre Kılınç, Galatasaray ile anlaştı. Gelecek sezon Galatasaray forması giyecek. Emre çocukluğundan beri çok iyi bir Galatasaraylı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.