Emre Kılınç'ın anlaşma şartları belli oldu!

Süper Lig'de hiç kuşkusuz sezonun en iyi isimleri arasında yer alan ve sezon sonunda Sivasspor ile olan sözleşmesinin sona ermesinin ardından Galatasaray'a transfer olması beklenen Emre Kılınç, yeni sezonda teknik direktör Fatih Terim'in en önemli kozlarından birisi olacak.. 25 yaşındaki yıldız oyuncunun Galatasaray ile yaptığı anlaşmanın detayları da belli oldu! 

Sivasspor’la sözleşmesi bitecek olan ve Sarı-Kırmızılı kulüple prensip anlaşmasına varan 25 yaşındaki kanat oyuncusu, Kadıköy’deki Fenerbahçe maçında müthiş bir performans ortaya koydu. Attığı golün yanı sıra sergilediği futbolla takımını galibiyete taşıyan Emre Kılınç’ın bu görüntüsü, yeni sezonda geniş çaplı bir kadro operasyonuna hazırlanan Galatasaray’da yüzleri güldürdü. Teknik patron Fatih Terim, yeni prensinin takıma katılmasını artık dört gözle bekliyor. Tecrübeli teknik adam, Emre’ye ilk 11 planlarında yer açmaya çalışıyor. Solak yıldız, her iki kanatta da başarıyla görev yapabiliyor.

ALACAĞI MAAŞ BELLİ OLDU
Öte yandan Emre Kılınç’ın yeni sezonda Galatasaray’da kazanacağı ücret de ortaya çıktı. Sivasspor’da senelik 1.5 milyon Türk Lirası’na oynayan Emre, Sarı-Kırmızılı kulüpten yıllık 1.5 milyon Euro alacak. 25 yaşındaki futbolcunun bonservisinin bulunmaması, maaşının yüksek olmasının sebeplerinden biri olarak gösteriliyor. Mevcut kadroda en fazla kazanan yerli oyuncu ise 1.7 milyon Euro’luk maaşıyla Emre Akbaba. Onun da yeni sezonla birlikte 10 numaralı formayı sırtına geçirmesi bekleniyor.


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.