Fatih Terim: Gelecek planlamasını doğru yapmamız lazım!

Galatasaray, Göztepe'yi Türk Telekom Stadyumu'nda 3-1 mağlup etmeyi başardı ve Süper Lig'deki galibiyet orucunu bozdu. İmparator Fatih Terim, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

"EN AZINDAN KÖTÜ GİDİŞE 'DUR' DEDİK"
"Maç öncesinde uçlarda yaşıyoruz her şeyi demiştim. Oyunu domine eden Galatasaray'ın, bir süredir kazanamaması oyuncularda bence mental olarak da sıkıntıya yol açtı. Bazı oyuncularımız neredeyse ilk yarıda top tutmakta zorlandı. Bu, geçen maçlarda yaşanan travmalardan kaynaklanıyor. Normal karşılıyorum. O yüzden, bir sıkıntı yaşadık. Genel olarak oyunu oynayan, gol pozisyonları da bulan bir Galatasaray vardı. Göztepe de iyi mücadele etti; ancak son haftaya girilirken ligi nerede bitireceğimize bakacağız. Burada aldığımız üç puan iyi oldu. En azından kötü gidişe dur deme adına iyi oldu. Galatasaray'ın ve benim bu kadar alışık olmadığı üç puan hasreti bittiği için sevinçliyiz; ama normalde böyle bir şey olmamalı."

"GELECEK PLANLAMASINI DOĞRU YAPMAMIZ LAZIM"
"Bu konularla ilgili yönetimimiz açıklama yaptı. Yapıyor da devamlı. Bunların çoğu yönetimsel konular. Sadece o değil birçok konumuz var bizim. Maddi, manevi konularımız var. Kurumsal konularımız var. Önümüzdeki yılların sıkıntıları var. Zaten bunların hepsini aşmamız lazım. Sadece yönetimimizin ve bizim değil, tüm Galatasaraylıların ısrarla üzerinde durması gereken konular var. Sorunları sadece geçmiş sorunlar olarak kabul etmeyip, bundan sonraki gelecek planlamasını da doğru yapmamız lazım. Ben geçen sene böyle gitmez dedim ama kimse bana neden böyle dediğimi sormadı. Böyle gitmeyeceği aşikâr. Bu ekonomik ortamda, pandemi sonrası Şampiyonlar Ligi'ne kalmak belki bir küçük yarayı pansuman etmek gibi olabilir; ama esas yarayı kurutmak için neler yapmamız gerektiğinin kaygısını duymamız lazım.."

Galatasaray haberleri için tıklayın!
Süper Lig'de son gelişmeleri kaçırmamak için tıklayın!
Futboldaki son gelişmeler için tıklayın!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.