Feghouli, Belhanda ve Mariano indirimi kabul etmedi!

Koronavirüs nedeniyle takımdaki futbolculardan indirim isteyen Galatasaray'da bu teklifi üç oyuncunun kabul etmediği ortaya çıktı. Sarı-kırmızılılardan yapılan açıklamada birçok ismin kabul ettiği vurgulanırken kabul etmeyen isimlerin kim olduğu merak konusu olmuştu. Galatasaray'da maaşında indirime gitmeyen isimlerin Sofiane Feghouli, Younes Belhanda ve Mariano olduğu iddia edildi. 

Türkiye gazetesinin haberine göre; Pandemi sonrası oynadığı hiçbir maçı kazanamayan ve şampiyonluğa havlu atan Galatasaray'ın, futbolcuların alacaklarıyla da başı dertte olduğu ortaya çıktı. Sarı-kırmızılı kulüpte futbolcuların büyük çoğunluğu ile indirim mutabakatı imzalanmıştı. Ancak bazı oyuncuların indirime yanaşmadığı ve kulübe ihtarname çektiği resmen duyuruldu. Sarı-kırmızılı kulüp isim açıklamadı ama bu oyuncuların başında Feghouli, Mariano ve Belhanda olduğu iddia edildi.

Ayrıca Feghouli ve Belhanda'nın bazı takımlarla anlaştığı ve bonservisini alıp imza parası peşinde olduğu ileri sürüldü. Kulüpten yapılan açıklamada, "Bu haksız ihtarlarla ilgili gerekli işlemler hukuk içinde belirli bir süre içinde yapılacaktır" denildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.