Fernando Muslera sahada çalışma yaptı!

Koronavirüs salgını nedeniyle liglere verilen aranın ardından oynanılan ilk maçta Rizespor karşısında ayağı iki yerden kırılan ve sezonu kapatan Fernando Muslera, geçtiğimiz hafta geçirdiği operasyonun ardından bir süredir takımdan ayrı kalmıştı. Uruguaylı kaleci bugün sahaya indi ve özel bir çalışma gerçekleştirdi.

Hafta sonu oynanacak olan Trabzonspor karşılaşması öncesinde çalışmalarını Florya'da sürdüren Galatasaray'da antrenmanlar tüm hızıyla sürerken, bugün gerçekleştirilen antrenman özel anlara sahne oldu. Rize deplasmanında rakibinin müdahalesi sonrasında ayağı kırılan ve uzun bir süre sahalardan uzak kalacak olan Fernando Muslera, kaleci antrenörleri eşliğinde salonda el göz koordinasyon çalışması ve sahada blokaj tekniği çalışması gerçekleştirdi.

Galatasaray ile son antrenmanına çıkan Yuto Nagatomo ise teknik heyet ve takım arkadaşları tarafından uzun bir süre sahada alkışlanırken, Japon yıldız gözyaşlarıyla arkadaşlarına veda etti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.