Galatasaray, Lemina'nın alternatifini Fransa'da buldu...


Galatasaray, gelecek sezon için transfer hareketlerini sürdürürken teknik ekibin raporundan flaş bir karar çıktı. Yaşadığı sakatlık problemlerinden dolayı Mario Lemina ile devam etmeme kararı alan sarı kırmızılılar gözünü Jean-Ricner Bellegarde isimli futbolcuya çevirdi.

Galatasaray'da oynadığı futbolla büyük beğeni kazanan ancak aldığı yıllık ücret nedeniyle gelecek sezonun kadro planlamasında düşünülmeyen Mario Lemina'nın, Southampton yetkilileriyle görüşme halinde olduğu ortaya çıktı. Gabonlu yıldızın, Galatasaray'da kalmak için tüm şartları zorladığı ifade edilirken, sarı kırmızılıların oyuncuya sıcak bakmadığı dile getirildi.

LEMINA'NIN YERİNE BELLEGARDE
Africafootunited'ın aktardığı ve Fotomaç'ın derlediği bilgilere göre Galatasaray, Lemina yerine Jean-Ricner Bellegarde'yi transfer etmek istiyor ve bu sebeple Lemina ile yolları ayıracak.

Mario Lemina, bu sezon toplamda 28 maça çıkarken 1 gol üretti ve 2228 dakika sahada kaldı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.