Galatasaray, Luyindama için 15 milyon euro istiyor!

Christian LuyindamaGalatasaray'da yaşadığı sakatlık nedeniyle sezonu kapatan ve lisansı iptal edilen Christian Luyindama'ya buna rağmen Premier Lig ekiplerinin ilgisi sürüyor. Aston Villa, Everton ve Wolverhampton'ın listesinde olan yıldız stoper için Galatasaray 15 milyon euro istiyor. 

Çapraz bağ sakatlığı nedeniyle sezonun ikinci yarısında forma giyemeyen Christian  Luyindama için İngiliz ekipleri teklif getirmeye hazırlanıyor. Aston Villa, Everton ve Wolves'ın listesinde olan Kongolu savunmacı için Galatasaray yönetimi 15 milyon euronun üzerindeki teklifleri görüşme kararı aldı. Sarı-kırmızılıların Luyindama'dan gelecek parayla transferde daha rahat hareket etmeyi planladığı öğrenildi. 

Luyindama'nın Galatasaray ile 2022'ye kadar sözleşmesi bulunuyor. Galatasaray, Standard Liege'den kiraladığı Luyindama'nın satın alma opsiyonunu da kullanarak bonservisini almıştı. Luyindama bu sezon Galatasaray formasıyla ligde 10 maçta forma giydi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.