Galatasaray, Omar Elabdellaoui'yi kadrosuna kattı!

Omar Elabdellaoui
Gelecek sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, sağ bek transferinde sona geldi. Mariano'nun takımdan ayrılacak olması nedeniyle sağ beke takviye yapmak isteyen Galatasaray, Omar Elabdellaoui'yi ile anlaşmaya vardı.

Hürriyet gazetesinin haberine göre; Galatasaray'da yeni sezon transfer planlamaları devam ediyor. Galatasaray, Emre Kılınç, Oğulcan Çağlayan ve Kerem Aktürkoğlu'ndan sonra Omar Elabdellaoui'yi de kadrosuna kattı. Sözleşmeyi imzalayan Norveçli oyuncu, Galatasaray'ın yeni sezonda formasını giyecek.

MARINAO İLE YOLLAR AYRILIYOR
Omar Elabdellaoui, yıllık 1.5 milyon Euro alacak, vergilerle birlikte Galatasaray'a maliyeti 2.1 milyon Euro olacak. Bu gelişme sonrası ise Mariano ile sezon sonunda yollar ayrılıyor ve ülkesi Brezilya'ya dönüyor.

FCN Blog ekibi olarak Omar Elabdellaoui transferiyle ilgili olarak Yunanistan'da yayın yapan Live Sport'ta görev yapan gazeteci Stelios Stergiadis ile konuşmuş ve nasıl bir oyuncu olduğunu sizler için ortaya çıkarmıştık. Bu röportajı okumak için buraya tıklayabilirsiniz. 


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.