Galatasaray, Pelin Bilgiç ve Asena Yalçın'ı transfer ediyor!

pelin bilgiç
Bu sezon Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi'ni 2. sırada tamamlayan ve EuroLeague Women'a katılma hakkı kazanan Galatasaray'da gelecek sezon için çalışmalar başladı. Efe Güven ile yola devam kararı alan Cimbom, oyun kurucu arayışlarında da sona geldi. 

Galatasaray'da Ömer Yalçınkaya'nın ayrılığının ardından gelecek sezonun kadro planlaması yapılmaya başlandı. FCN Blog'un özel haberinde duyurduğu üzere Efe Güven ile yeni sözleşme imzalayan Galatasaray, takıma takviye yapmak için transfer çalışmalarını hızlandırdı. Just Womens Basketball'un haberine göre; Işıl Alben’in takımdan ayrılması ile yerli oyun kurucu arayışında olan Galatasaray, milli oyuncular Pelin Bilgiç (1994, 1.73) ve Asena Yalçın (1991, 1.67) ile imza aşamasına geldi. 

BRIA HARTLEY GALATASARAY'DA KALIYOR
Galatasaray'ın kısa bir süre önce Fransız ekibi Asvel ile imza aşamasına gelen ABD'li yıldızı Bria Hartley'i takımda tutmaya çok yakın olduğu da ifade edilirken tarafların yeni sezon için anlaşmak üzere olduğu belirtildi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.