Galatasaray'ın yeni sponsoru SIXT rent a car!

Galatasaray'ın yeni sezondaki forma sponsoru uzun zamandır merak ediliyordu. Bu soru cevabını buldu. Galatasaray'ın yeni forma sponsoru SIXT rent a car'a oldu. Cimbom bu anlaşmadan 29 milyon TL kazanacak. 

Galatasaray'dan yapılan açıklama şu şekilde: 
Şirketimiz ile ARTI Seyahat Acentesi Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş. (SIXT Rent A Car Türkiye) ve Magdeburger Sigorta A.Ş. arasında 2020-2021 futbol sezonundan itibaren Süper Lig ve Türkiye Kupası maçlarında geçerli olmak üzere (UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi maçları hariç) 2 futbol sezonu için Futbol A Takımı forma göğüs ve forma sırt reklamı hizmet sözleşmesi imzalanmıştır.

Buna göre, ARTI Seyahat Acentesi Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş. (SIXT Rent A Car Türkiye) ve Magdeburger Sigorta A.Ş. Şirketimize, 2020-2021  futbol sezonu için 29.000.000 TL + KDV, 2021-2022  futbol sezonu için 29.000.000 TL + KDV ödeyecektir (Göğüs sponsorluğu için TUFE+TEFE/2 oranında artırım yapılacaktır).
  
Bu sözleşmeler kapsamında futbol takımımızın göğüs reklamı SIXT Rent A Car, sırt reklamı Magdeburger Sigorta olmuştur.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.