Ghayas Zahid'den son dakika Galatasaray açıklaması!

Koronavirüs pandemisi sonrasında Avrupa'da futbol ligleri yavaş yavaş sona ererken, transfer kazanı da kaynamaya başladı. Bir çok oyuncunun adı Galatasaray ile anılırken, son olarak Apoel Nikosia'da forma giyen Norveçli futbolcu Ghayas Zahid'in ismi transfer dedikodularında yer almıştı. Norveçli oyuncu ülkesinde verdiği röportajda transfer konusuna açıklık getirdi..

Güney Kıbrıs ligi ekiplerinden Apoel Nikosia'da forma giyen Norveçli futbolcu Ghayas Zahid'in adı son dönemlerde Galatasaray ile birlikte anılıyordu. 10 numara mevkiinde forma giyen 25 yaşındaki oyuncu, söz konusu iddialara ülkesinde yayım yapan Nettavisen gazetesine verdiği röportajda yanıt verdi. Kulübüyle 2021 yazına kadar sözleşmesi bulunan Zahid, "Galatasaray'a gideceğine yönelik dedikodular hakkında ne söylemek istersin?" şeklindeki soruyu "Ben de bu konuda sizden daha fazla bilgiye sahip değilim. Gerek Yunanistan gerekse de Kıbrıs'ta böyle haberler yazılıp çiziliyor." şeklinde cevapladı.

Bugüne dek bir kez milli takım forması giyen ve bu sezon forma şansı bulduğu 29 maçta 4 gol ve 5 asist üretebilen Zahid'in güncel piyasa değeri 1.2 milyon euro olarak gösteriliyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.