Kaan Ayhan için sıcak para aranıyor!

Transfer döneminde kadroda büyük bir operasyona hazırlanan Galatasaray'da savunmaya yapılacak takviye için ilk sırada yer alan Kaan Ayhan için sıcak gelişmeler yaşanıyor. Teknik direktör Fatih Terim'in kadroda görmek istediği 25 yaşındaki milli yıldız ile her konuda anlaşma sağlanırken, Kaan Ayhan'ın sözleşmesindeki serbest kalma maddesinin dolmasına sadece 3 gün var! 

Ajansspor'da yer alan habere göre; Süper Lig'de sezonu 6. tamamlamasının ardından büyük bir yapılanma içerisine giren ve Ağustos ayının ilk bölümüne tüm transferleri yetiştirmeye çalışan Galatasaray'da en büyük hedeflerden biri Kaan Ayhan'ın transferi.. Teknik direktör Fatih Terim'in milli takımdan da öğrencisi olan 25 yaşındaki futbolcunun transfer sürecinde çok önemli bir gelişme yaşandı. Galatasaray, listenin ilk sıralarındaki isimlerden Kaan Ayhan ile her konuda anlaştı. Devreye Fenerbahçe tarafından isimler girmesine rağmen “Tercihim Galatasaray” diyen milli futbolcuyu kadrosuna katmak için sarı-kırmızılıların sadece 3 günü var. 

Şu an sıcak para sıkıntısı yaşayan Galatasaray, milli yildızın bonservisini almak için 31 Temmuz’a kadar 2.5 milyon Euro'luk bonservis bedelini Fortuna Düsseldorf’a yatırmak zorunda. Galatasaray yönetimi bir an önce bu parayı bir araya getirmeye çalışırken, tüm şartlar seferber ediliyor. Sarı-kırmızılılar 3 gün içerisinde ödeme yaptığı takdirde Kaan, aslan olacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.