Lemina'nın ikamesi Fransa'dan!

Sezon sonunda kadrosunu gençleştirmeye yönelik hamleler yapacak olan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, transfer listesini hazırlamak scout ekibiyle birlikte çalışmalar yapıyor. Bu sezon sakatlıkları nedeniyle takımdan bir süre uzak kalan Gabonlu orta saha Mario Lemina'nın yeniden kiralanmasını istemeyen Terim, yıldız  oyuncunun ikamesini Fransa Ligi'nde buldu. 

Akşam gazetesinde yer alan habere göre; Lemina'nın üst üste yaşadığı sakatlıklar Galatasaray teknik heyetinin orta saha için başka bir transfer hamlesine girmesine neden oldu. Sarı Kırmızılılar, Strasbourg forması giyen 22 yaşındaki orta saha oyuncusu Jean-Ricner Bellegarde'yi radarına aldı. Genç orta saha geçen sezon Lens'ten Strasbourg'a 2 milyon euroya transfer olmuştu. Galatasaray başarılı oyuncuyu bonservisiyle almak istiyor. Takım içinde yapılacak olası satışlar sonrası bu transferin bitirilmesi planlanıyor.

PİYASA DEĞERİ 3.6 MİLYON EURO
Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, oyuncunun transfer edilmesine onay verdi. Bu sezon 30 maça çıkan genç yıldız, 1 gol ve 1 asist yaparak takımına katkı sağladı. Jean-Ricner Bellegarde geçtiğimiz yıllarda Fransa U21 milli takımında forma giyerek bir üst kademeye geçişin sinyallerini vermişti. Transfermarkt verilerine göre 3.6 milyon Euro piyasa değeri olan genç orta saha oyuncusunun kulübüyle olan sözleşmesi 2023 yılına kadar devam ediyor. Fransız basınında Bellegarde ile İtalyan ekibi Fiorentina da ilgilendiği iddia ediliyordu.

SERİ YENİDEN KİRALANACAK
Teknik direktör Fatih Terim'in raporu doğrultusunda sezon başında kiralanan Michael Seri'nin bonservisinin Fulham'dan alınması gündemde. Galatasaray yönetimi Fildişili oyuncu için görüşmelere başladı. Seri de ikinci yarıda düzenli olarak forma giydiği Galatasaray'da kalmak istiyor. İki kulüp arasında yapılan görüşmeler olumlu şekilde ilerliyor. Bonservis konusunda bir anlaşma sağlanamaması durumunda Seri'nin yeniden kiralanması gündeme gelecek.. Kısa süre içinde transferin sonlandırılması bekleniyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.