Mercedes Russell kimdir?

Gelecek sezon EuroLeague Women'da mücadele edecek olan Galatasaray Kadın Basketbol Takımı, kadrosunu güçlendiriyor. Galatasaray pota altına önemli bir takviye yaptı ve Mercedes Russell'ı transfer ettiğini açıkladı. 

Peki Mercedes Russell kimdir?
27 Temmuz 1995 doğumlu olan Mercedes Russell, beş numaralı pozisyonda forma giyerken 1.98 boyuyla pota altında rakiplerine büyük bir tehdit oluşturuyor. Tennessee Üniversitesi mezunu olan WNBA takımlarından Seattle Storm formasıyla 2018 yılında şampiyonluk sevinci yaşayan başarılı oyuncu, geçtiğimiz sezon Avustralya Ligi takımlarından Southside Flyers forması altında başarılı bir sezon geçirdi. 24 maçta 16.5 sayı - 9.8 ribaund gibi etkileyici istatistiklere sahip olan Russell, takımının normal sezonu kazanmasında ve final oynamasında başrol oynadı. WNBL 'de yılın en iyi defansif oyuncularından birisi seçilen Mercedes Russell, iki sezon önce WNBA draftlarında ikinci turda (genel olarak 22.sırada) seçildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.