Radamel Falcao için çarpıcı iddia!

Galatasaray'ın sezon başında büyük umutlarla transfer ettiği ancak geçirdiği sakatlıklar nedeniyle çok fazla verim alamadığı Radamel Falcao yüksek maliyetiyle dikkat çekerken, Kolombiyalı oyuncu Körfez ülkelerinin gözdesi haline gelmeye başladı. Adı bir süredir Suudi Arabistan kulüpleriyle geçen El Tigre için son olarak Al-Wahda kulübünün teklifte bulunduğu iddia edildi!

Arabistan basınında yer alan haberlere göre; Dubai kulüplerinden Al-Wahda, bu sezon Galatasaray'da sakatlıklardan dolayı pek etkili olamayan Radamel Falcao için harekete geçti. Haberin detaylarında yer verilen bilgilere göre Al-Wahda kulübünün yetkilileri, Kolombiyalı stara gelecek sezondan itibaren başlayacak şekilde resmi tekliflerini iletti. Falcao için yapılan bu girişimi oldukça olumlu karşılarken, "Falcao, transferde anlaşılması halinde Wahda'da çok büyük bir katkı sağlayacak çünkü hücum hattında ona ihtiyaç var." dedi. Öte yandan Falcao için 'Avrupa Ligi kaplanı' benzetmesi yapıldı.

Radamel Falcao, bu sezon Galatasaray formasıyla toplam 22 maça çıkarken 11 gol kaydetti ve 1 asist üretti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.