Umut Bozok, Galatasaray'a önerildi!

umut bozok
Türkiye Futbol Federasyonu'nun yabancı sınırlamasında yaptığı skandal değişikliğin ardından transferde yerli futbolculara yönelen Galatasaray'a Umut Bozok önerildi. 23 yaşındaki forvet oyuncusu için son kararı Fatih Terim verecek.

Takvim gazetesinin haberine göre; Fransa 2. Lig takımlarından Lorient'te oynayan forvet oyuncusu Umut Bozok menajerler tarafından Galatasaray'a önerildi. Her fırsatta Galatasaraylı olduğunu söyleyen 23 yaşındaki genç oyuncunun da bu transferi çok istediği belirtiliyor. Transferle ilgili son karını Fatih Terim'in vereceği, eğer Terim'in onay vermesi durumunda oyuncunun kulübüyle masaya oturulacağı öğrenildi.

Umut Bozok'un Lorient kulübüyle 2022 yılının haziran ayına kadar sözleşmesi bulunuyor. Güncel piyasa değeri ise 1.2 milyon euro civarında.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.