Ali Yavuz Kol takımda kalacak..

Galatasaray'da yeni sezon öncesinde merakla beklenen isimlerden birisi de Ali Yavuz Kol.. Geçtiğimiz sezonu kiralık geçiren ve başarılı bir grafik çizen 19 yaşındaki forvet oyuncusu, antrenman performansıyla dikkat çekiyor. Teknik direktör Fatih Terim, geniş kadroda genç oyuncuyu değerlendireceğini belirterek gelen kiralama tekliflerini şimdilik askıya aldı.

Habertürk gazetesinde yer alan habere göre; yeni sezona Florya'da hummalı bir şekilde çalışan Galatasaray'da genç oyuncu Ali Yavuz Kol sürprizi yaşanıyor. Geçen sezon Tarsus İdmanyurdu'nda kiralık oynayan ve sezon sonunda sözleşmesi 2024'e kadar uzatılan genç futbolcu antrenmanlarda gösterdiği performansla teknik heyetten tam not aldı. Fiziksel ve atletik testlerde göz dolduran Ali Yavuz Kol antrenmanlarda gösterdiği becerilerle de Fatih Terim'in gözüne girdi. Süper Lig'den birkaç kulübün ilgilendiği genç futbolcunun kiralanmasından ziyade A Takımda şans verilmesine karar verildiği belirtildi. Gelecek sezon yoğun bir maç temposuna çıkacak olan Galatasaray'da geçen sezonki sıkıntılar yaşanmaması nedeniyle forvet rotasyonunun geniş tutulmak istendiği ve Ali Yavuz Kol'un da göstereceği performans doğrultusunda kadroda değerlendirileceği belirtildi.

2001 doğumlu forvet oyuncusu geçtiğimiz sezon TFF 2.Lig ekiplerinden Tarsus İdmanyurdu formasıyla çıktığı 26 maçta 9 gol - 2 asist kaydederek önemli bir performans sergilemişti.

Galatasaray'ın yeni transferlerinden Omar Elabdellaoui'yi Almanya'dan hangi takım istemişti? Yeni transferin takıma neler katacağının konuşulduğu Eski Açık'ı izlemeyi unutmayın! 


Galatasaray haberleri için tıklayın! 
Futboldaki son gelişmeler için tıklayın!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.