Boavista, Sofiane Feghouli ile ilgileniyor!

Sofiane FeghouliGalatasaray'da geleceği belirsiz isimlerden birisi olan ve gelen tekliflerin değerlendirilmesi beklenen Sofiane Feghouli için sürpriz bir gelişme yaşandı.Geçtiğimiz sezonki performansıyla teknik direktör Fatih Terim'in gözünden düşen Cezayirli yıldız oyuncu için Portekiz'den talip var.

A Bola'da yer alan habere göre; orta sahaya eski Real Madrid ve Manchester City oyuncusu Javi Garcia ile birlikte Boca Juniors'tan Seba Perez'i kadrosuna katan Boavista, gözünü Sofiane Feghouli'ye çevirdi. Haberin detayında, Feghouli'nin yıllık maaşının 4 milyon euro civarında olduğu vurgusu da yapıldı.Yeni sezonda Portekiz 1. Ligi'nde güçlü bir etki bırakmak ve üst sıralara oynamak isteyen Boavista'nın Feghouli için önümüzdeki günlerde Galatasaray ile temasa geçeceği bilgisi de verildi.

MAAŞINDA İNDİRİM YAPMIŞTI
Galatasaray'da Radamel Falcao ve Fernando Muslera ile birlikte takımda en yüksek ücrete sahip isimlerden biri olan Sofiane Feghouli, yönetimin indirim talebini kabul etti. Yıllık 3.8 milyon euro kazanan Cezayirli yıldız, 600 bin euro indirimi kabul etti ve yeni sezonda 3.2 milyon euro'ya oynayacak. Teknik direktör Fatih Terim'in de kalmasından yana olduğu Feghouli, yeni sezonda Galatasaray'ın en önemli kozlarından biri olmaya devam edecek.

2017 yazında 4.25 milyon euro bonservis karşılığı West Ham'dan Galatasaray'a transfer olan Sofiane Feghouli, 'Parçalı' forma ile çıktığı 107 resmi maçta 27 gol atıp 23 asist yaptı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.