Galatasaray, İstanbulspor'u Diagne'nin golüyle yendi!

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında bugün Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki antrenman sahasında İstanbulspor ile karşı karşıya gelen Galatasaray iki farklı 11 ile oynadığı mücadeleyi skorla Mbaye Diagne'nin golüyle 1-0 kazanmayı başardı.

Gelecek sezon yeniden Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşmak isteyen Galatasaray, Florya'da çalışmalarına devam ederken İstanbulspor ile bir hazırlık maçı yapıldı. Karşılaşmaya Cimbom, Okan Kocuk - Omar Elabdellaoui - Christian Luyindama - Marcao - Marcelo Saracchi - Taylan Antalyalı - Arda Turan - Emre Kılınç - Sofiane Feghouli - Ryan Babel ve Mbaye Diagne ilkonbiriyle başladı. Müsabakanın ilk yarısında takım kaptanlığını Arda Turan yaparken Cimbom Emre Kılınç'ın asistinde Mbaye Diagne'nin golüyle ilk yarıyı 1-0 önde kapattı. 


Galatasaray ikinci yarıya ise Berk Balaban - Şener Özbayraklı - Ahmet Çalık - Ryan Donk - Martin Linnes - Younes Belhanda - Jimmy Durmaz - Ömer Bayram - Adem Büyük - Oğulcan Çağlayan ve Radamel Falcao onbiriyle başladı. Sarı-kırmızılılarda ikinci yarıda kaptanlık pazubandı Ryan Donk'a geçti. İkinci yarıda maçtan gol sesi çıkmadı ve Cimbom, Florya'da İstanbulspor'u Mbaye Diagne'nin golüyle 1-0 yenmeyi başardı. 


Galatasaray'da yeni transferin takıma neler katacağının konuşulduğu Eski Açık'ı izlemeyi unutmayın! 

Galatasaray haberleri için tıklayın! 
Futboldaki son gelişmeler için tıklayın!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.