Cheikhou Kouyate'nin kiralanmasına şartlı kabul..

Mario Lemina'nın kiralık sözleşmesinin sona ermesi, Younes Belhanda'nın satılık listesinde olması ve Jean-Michael Seri'nin durumunun belirsiz olması nedeniyle Galatasaraylı yetkililer orta saha transferi için büyük uğraşlar veriyor. Teknik direktör Fatih Terim'in hazırladığı listeye göre hareket eden yönetim, Crystal Palace forması giyen Cheikhou Kouyate'nin kiralanması için bir süredir yaptığı görüşmelerde önemli mesafe katetti. 

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray, orta sahada alternatif adaylar asında yer alan Cheikhou Kouyate'nin transferinde Seri ve Bernard Mensah'a göre daha çabuk ilerleme kaydetti. Premier Lig kulübü Crystal Palace, 30 yaşındaki futbolcunun kiralanması konusunda Galatasaray'a olumlu yanıt verdi. Hatta tecrübeli orta saha oyuncusunun kiralama bedeliyle İlgili olarak da oldukça düşük bir talepte bulunulacağı bilgisi verildi. Ancak İngiliz kulübünün bir şartı var, o da oyuncunun yıllık ücretinin tamamının karşılanması.. Palace'ta senelik 2.5 milyon Euro'ya oynayan Kouyate'nin bu maaşının Galatasaray cephesinde kabul görmesi mümkün görünmüyor. Zira Sarı-Kırmızılılar, mevcut kontrat yükünü de olabildiğince azaltmaya çalışıyor.

HEPSİNDEN ÖNCE GELEBİLİR
Galatasaray Yönetimi, önümüzdeki hafta yapılacak görüşmelerde, Kouyate'nin yıllık ücretini 2 milyon Euro seviyesinin altına çekmeye çalışacak. Eğer bu konuda da olumlu bir gelişme sağlanırsa, Sarı-Kırmızılı yönetim Kouyate'nin transferini gündemdeki diğer ağır basan isimlere göre çok daha hızlı açıklayabilir.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.