Emin Bayram yeni sezona hazırlanıyor!

Galatasaray'ın genç savunmacısı Emin Bayram yeni sezon öncesinde fizik antrenmanlarını sürdürmeye devam ediyor. Genç stoper özel antrenörüyle Alanya'da çalışmalarını sürdürürken, yeni sezonda A takım kadrosunda olmaya bir hayli kararlı..

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'ın gelecek vaadeden isimleri arasında ilk sırada gelen Emin Bayram yeni sezona özel olarak hazırlanıyor. Teknik direktör Fatih Terim tarafından bu sezon A takıma alınan ve sezon genelinde maç kadrosunda yer almasının yanı sıra 5 maçta da görev yapan Emin Bayram tatilde de durmak bilmiyor. Alanya'da tatilini gerçekleştiren ve burada tam anlamıyla kampa giren 17 yaşındaki stoper, liglerin sona ermiş olmasına rağmen özel antrenörüyle çalışıyor. Güç ve fizik antrenmanlarıyla gününü geçiren Emin Bayram'ın gelecek sezon A takım rotasyonunda önemli bir isim olması beklenirken, gelecek sezonlar adına da büyük bir potansiyeli bulunuyor. 


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.