Fatih Terim, Abdoulaye Doucoure'yı istiyor!

Abdoulaye Doucoure
Transfer çalışmalarına tam gaz devam eden Galatasaray'da hedef orta sahaya bir an önce takviye yapmak. Mario Lemina'yı yeniden kiralamaya yakın çok yakın olan Cimbom, Premier Lig'den bir başka ismi daha gündemine aldı. Galatasaray, Abdoulaye Doucoure'yı istiyor.

Orta sahada büyük eksiklik yaşayan Galatasaray, bir an önce bu bölgeyi de doldurmak ve yeni sezona konsantre olmak isterken transferde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Mario Lemina ile anlaşma noktasına gelen Cimbom'da İngiltere'den bir isim daha isteniyor. Milliyet gazetesinin haberine göre; Fatih Terim orta sahaya Watford'dan 27 yaşındaki Abdoulaye Doucoure'yi istiyor. Sarı-kırmızılı yönetim Watford'a kiralamak için teklif yaparken görüşmelerin sürdüğü iddia ediliyor. 

ABDOULAYE DOUCOURE KİMDİR?
Galatasaray'ın gündemindeki Abdoulaye Doucoure kimdir? 1 Ocak 1993 doğumlu olan Abdoulaye Doucoure, futbol kariyerine OFC Les Mureaux takımında başladı ve burada 3 sene oynadıktan sonra 2007 yılında Rennes alt yapısına transfer oldu. Rennes'te gösterdiği başarılı performansla dikkat çeken Fransız oyuncu 2015-2016 sezonunun devre arasında Premier Lig ekiplerinden Watford ile anlaştı ve Transfer 10 Milyon Euro bonservis bedeli karşılığında tamamlandı. O sezon İspanya La Liga ekiplerinden Granada'ya gönderilen Doucoure yarım sezon boyunca formasını giydiği İspanyol ekibinden 15 karşılaşmaya çıkıp 4 kez de asist yaptı. 27 yaşındaki yıldız oyuncu Watford forması ile 141 maçta görev alırken 17 gol - 12 asist ile mücadele etti. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.