Fatih Terim'in orta saha planı netleşti!

Fatih Terim
Galatasaray'da orta sahaya hala bir takviye yapılamazken Fatih Terim'in hazırlık maçlarında kullanacağı isimler belli oldu. İmparator orta sahaya transferinin gecikmesi durumunda hazırlık maçlarında Donk-Ömer-Belhada üçlüsüne şans verecek.

Sabah gazetesinin haberine göre; Transfer için elinde 1.6 milyon Euro bütçe bulunan Galatasaray'da bu para planlanan orta sahaya takviye için yeterli olmadı. Seri ve Lemina'yı daha düşük maliyetle tekrar kiralamak isteyen sarı-kırmızılılar, uzun süredir Polonyalı orta saha Jakub Moder'le ilgileniyor. Ancak bu üç isim için yapılan girişimlerden henüz sonuç alınamadı.

RYAN DONK ÖN LİBERODA
Haftaya hazırlık maçları oynamaya başlayacak olan Galatasaray'da teknik patron Fatih Terim, jokeri Donk'u yokluktan ön liberoya çekecek. Donk'la birlikte orta saha rotasyonunu Younes Belhanda, Ömer Bayram ve Taylan Antalyalı oluşturacak. Bu 4 isim de Terim'in yeni sezon planlamasında ilk 11'de düşünülmüyordu ancak orta saha takviyeleri gerçekleşmediği için mecburen şans bulacaklar.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.