Luyindama geri döndü!

Galatasaray'da geçtiğimiz sezon yaşadığı çapraz bağ sakatlığıyla sezonu kapatan Christian Luyindama yeni sezon öncesinde adeta yeni transfer olarak bekleniyor. Uzun bir süredir takımdan ayrı güçlendirme çalışmaları yapan Kongolu yıldız savunmacının tüm testleri başarıyla geçtiği ve kampın tamamında takımla birlikte çalışacağı öğrenildi. 

Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'ın yeni sezonda en önemli kazançlarından biri Christian Luyindama olacak. En formda olduğu dönemde Demokratik Kongo Milli Takımı'nın 18 Kasım 2019'a Gambiya ile oynadığı maçta geçirdiği sakatlık sonrası sezonu kapatan tecrübeli defans oyuncusu tüm sağlık problemlerinden kurtuldu. Teknik direktör Fatih Terim'den izin alarak hafta sonu ülkesine giden ve dün itibariyle İstanbul'a dönen Luyindama'nın sakatlık sonrası yapılan fizik testlerini başarıyla geçtiği belirtildi. Kongolu oyuncu sezon öncesi kamp boyunca takımla birlikte çalışacak.

6 AYLIK ÜCRETİNİ FIFA ÖDEDİ
Marcao ile birlikte Süper Lig'in en sağlam defans ikilisini oluşturan Luyindama'nın aylar sonra dönüşü, Galatasaray'da tabir-i caizse yeni transfer etkisi yapacak. Bu arada mili maçta sakatlanması nedeniyle, Luyindama'nın sahalardan uzak kaldığı süreçte kulüpten alması gereken 600 bin Euro'yu FIFA karşıladı.

Galatasaray haberleri için tıklayın! 
Futboldaki son gelişmeler için tıklayın!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.