Galatasaray, Rade Krunic'i istiyor!

Rade Krunic
Gelecek sezon için transfer çalışmalarına hız veren Galatasaray, orta sahaya takviye yapmak için girişimlerde bulunuyor. Cimbom'da teknik direktör Fatih Terim, Milan forması giyen Rade Krunic'i istiyor. 

Takvim gazetesinin haberine göre; Galatasaray'ın Milan'da forma giyen orta saha oyuncusu Rade Krunic için İtalyan kulübüne teklifte bulunduğu iddia edildi. 26 yaşındaki oyuncunun kiralanması için görüşmeler sürüyor. Teknik Direktör Fatih Terim'in Bosna Hersekli oyuncuyu çok beğendiği ve bu nedenle Seri ve Lemina'dan doğacak boşluğu Rade Krunic ile doldurmayı planladığı öğrenildi. Orta sahanın her bölgesinde oynayabilen Bosna Hersekli futbolcunun Galatasaray'da oynamaya sıcak baktığı öne sürüldü.

4 YILLIK DAHA SÖZLEŞMESİ VAR
Kulübüyle 4 yıllık sözleşmesi bulunan Bosna Hersekli oyuncu bu sezon Milan'da 18 resmi karşılaşmanın 6'sında ilk 11'de oynarken 1 asist yaptı. Krunic daha önce 4 sezon Empoli'de oynadı.

ŞARTLAR ZORLANABİLİR
Feghouli, Belhanda, Diagne, Babel ve Alex Telles'ten 15-20 milyon Euro'ya yakın bir gelir bekleyen Galatasaray'ın Krunic için bonservis formülünü de devreye sokabileceği iddia edildi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.