Bernard Mensah'ta son dakika gelişmesi!

Galatasaray'da önümüzdeki sezonun transfer çalışmaları başlarken Fatih Terim'in orta sahada Mario Lemina yerine istediği isimi netleşti. İmparator Fatih Terim, Kayserispor forması giyen Bernard Mensah'ın transfer edilmesini talep ederken sıcak gelişmeler yaşanıyor. 

Galatasaray'da orta sahaya takviye yapılması için çalışmalar tüm hızıyla devam ederken transfer listesindeki isimlerden olan Bernard Mensah konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor. Ghanasoccernet.com'un haberine göre; Galatasaray, Bernard Mensah konusunda Kayserispor ile anlaşma sağladı. Transferin kısa süre içerisinde resmiyet kazanması bekleniyor. 

MUSTAFA CENGİZ'DEN MENSAH GAFI
Mustafa Cengiz, SIXT rent a car ile imzaladığımız sponsorluk anlaşması lansmanında basın mensuplarından gelen gündeme dair soruları yanıtlarken Bernard Mensah konusunda bir gafa imza attı. Mustafa Cengiz, Abdurrahim Albayrak'ı göstererek "Mensah'ı sorun" dedi. Bu gelişme sosyal medyada yankı buldu. 


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.