Galatasaray'dan mobil uygulama!

galatasaray mobil uygulama
Galatasaray ekstra gelir üretmek ve taraftara daha yakın olabilmek adına yeni girişimlerde bulunmaya devam ediyor. Cimbom bir mobil uygulama geliştirdi. Galatasaray, App Store ve Google Play üzerinden indirilebilecek bir mobil uygulama geliştirdi ve buradan gelir üretmenin planlarını yapıyor. 

“İlk”lerin ve “en”lerin kulübü Galatasaray, tüm dünyaya yayılmış milyonlarca taraftarına çok daha yakın olabilmek için resmi mobil uygulamasını hayata geçirdi. Futbol takımı başta olmak üzere tüm branşlardan perde arkası görüntüler, anlık bilgilendirmeler, röportajlar, anketler, yarışmalar, detaylı istatistikler ve canlı maç takipleri ile mobil uygulama üyeleri için günlük hayatlarında bağımlılık yaratacak bir deneyim hedefleniyor.

Bu girişimin teknik altyapısı kulübe hiç bir yatırım ve operasyonel maliyet getirmeyecek şekilde Avrupa’nın önde gelen bir spor uygulamaları geliştiricisi tarafından, içerik yönetimi ise kulübün çeşitli mecraları için üretim yapan uzman bir içerik ajansı tarafından gerçekleştiriliyor.



Uygulamaya üye olan Galatasaray taraftarları, üyelere özel içerik sayesinde takımlarına her zamankinden daha yakın olacak. Her taraftarın hayal ettiği özel deneyimleri yaşama imkanı, sürpriz fırsatlar ve hediyeler de üyeleri bekleyen ayrıcalıklar arasında. Uygulama içinde kullanıcı dostu arayüzü ile yer alan GSSTORE da, üyelere yeni sezon ürünlerinde üyelik süreleri boyunca %10 indirim avantajı sunacak.

Galatasaray mobil uygulaması üyelik fiyatları şu şekilde:
1 aylık üyelik: 19.99 TL 
6 aylık üyelik: 99.99 TL
12 aylık üyelik: 149.99 TL
AppStore'dan indirmek için (IOS)TIKLAYIN 
Play Store'dan indirmek için (Android) TIKLAYIN

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.