Galatasaray'dan Yann M'Vila hamlesi!

Yann M'Vila
Orta saha transferi için girişimlerini sürdüren Galatasaray, Jean Micheal Seri'yi takımda tutmak isterken Fulham'ın yıldız oyuncuyu bırakmaması durumuna karşın alternatifini de belirledi. Sarı-kırmızılılar Fransız oyuncu Yann M'Vila ile ilgileniyor.

Galatasaray'da orta saha transferi için büyük efor sarfedilirken geçen sezonun ikinci devresinde iyi bir performans gösteren ve Fatih Terim'in takımda kalmasını istediği Jean Micheal Seri'nin 1 yıl daha kiralanması için Fulham ile görüşmeler sürüyor. Cimbom bu görüşmelerde istediği sonucu alamama ihtimaline karşın Seri'nin alternatifini de belirledi. A Spor'un haberine göre; Galatasaray'da Seri'nin alternatifi olarak Yann M'Vila düşünülüyor. Sarı-kırmızılıların bu transfer için de harekete geçeceği ifade edildi. 

YANN M'VILA KİMDİR?
29 Haziran 1990 doğumlu olan Yann M'Vila, futbol kariyerine Rennes U19 altyapısında başladı. 2008/09 sezonunda A takıma yükselen M'Vila, 2011 - 2012 sezonunda Fransa Ligue 1'de ''Yılın Takımı''nın kadrosunda yer aldı. Rubin Kazan, Inter, Sunderland gibi takımların formalarını giyen 29 yaşındaki 1.82 boyundaki Fransız yıldız orta sahada 6 ve 8 numara pozisyonunda oynayabiliyor. Fransa Ligue 1 takımlarından Saint Etienne formasını terleten M'Vila bu sezon 23 maçta görev yaptı.

Galatasaray'ın orta saha gündeminde yer alan isimleri öğrenmek için Eski Açık'ın yeni bölümünü izlemeyi unutmayın! 


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.