Galatasaray'ın hazırlık maçları belli oluyor!

Teknik direktör Fatih Terim yönetiminde yeni sezon hazırlıklarını Florya'da sürdüren Galatasaray'da tempo yavaş yavaş yükselirken, sezon öncesinde gerçekleştirilecek hazırlık maçları da belli olmaya başladı. 

2020-2021 futbol sezonunda sezonun ilk resmi maçını 17 Eylül'de oynayacak olan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim yönetimindeki hazırlık kampı Florya'da gerçekleştirilirken, oynanacak maçlar belli olmaya başladı. Kulübe yakın kaynaklardan elde edilen bilgilere göre Galatasaray'ın hazırlık maçlarında da rakiplerin dozajı yavaş yavaş artacak ve Florya'da oynanacak maçın ardından Ali Sami Yen Arena'da da seyircisiz olarak maçlar oynanacak.

Yeni sezon öncesi ilk hazırlık maçında 24 Ağustos Pazartesi günü tesislerde TFF 2.Lig Kırmızı Grup takımlarından Eyüpspor ile karşılaşacak olan Galatasaray, bir sonraki hazırlık maçında 27 Ağustos Perşembe günü TFF 1.Lig ekiplerinden İstanbulspor ile karşılaşacak ve bu maçın ardından da 30 Ağustos'ta yine TFF 1.Lig ekiplerinden Ümraniyespor ile karşılaşacak. Galatasaray'ın bir sonraki rakibi ise 3 Eylül Perşembe günü Süper Lig takımlarından Gaziantep FK olacak. Fatih Terim'in öğrencileri yeni sezon öncesi son hazırlık maçında ise 6 Eylül'de yine Süper Lig takımlarından Kasımpaşa ile karşılaşacak.

Galatasaray haberleri için tıklayın! 
Futboldaki son gelişmeler için tıklayın!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.