Marcao, Newcastle United'a gidiyor!

marcaoİç ve dış transferde hummalı bir çalışma yürüten Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, bir çok Avrupa kulübünün radarında olan Marcao konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor. İngiltere'den gelen haberlerde başarılı stoperin Newcastle United'a satıldığı iddia ediliyor. 

Kadrosuna bir orta saha takviyesi yapmak isteyen Galatasaray'da Avrupa kulüplerinin ilgi alanında bulunan Marcao konusunda gündeme bomba gibi düşen bir gelişme yaşanıyor. İngiltere'de yer alan haberlerde Premier Lig ekibi Newcastle United'ın Marcao'yu kadrosuna katmaya yakın olduğu iddia ediliyor. Galatasaray yönetimi Marcao konusundaki bonservis beklentisini minimum 15 milyon euro olarak belirlemişti. Marcao'nun Newcastle United'ı Instagram hesabından takip etmesi de transfer dedikodularını güçlendirdi. 


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.