Martin Linnes ayrılmak istiyor!

Martin Linnes
Galatasaray'da gelecek sezon için kadro planlamasında çalışmalar tam gaz devam ederken sağ bek bölgesine Omar Elabdellaoui’nin transfer edilmesinin ardından Martin Linnes'ten yönetime beklenmedik bir talep geldi. Norveçli oyuncu takımdan ayrılmak istediğini yönetime iletti. 

Bu sezon Süper Lig'de pandemi arasının ardından düşüşe geçen Galatasaray'da gelecek sezon için transfer çalışmaları tüm hızıyla sürerken sağ bek bölgesine Olympiacos'tan Omar Elabdellaoui'nin transfer edilmesinin ardından Martin Linnes'ten şok bir istek geldi. Hürriyet gazetesinin haberine göre; Omar Elabdellaoui’nin transferi sonrasında kadroda yedek kalması beklenen Martin Linnes ayrılmak istediğini bildirdi. Geçen sezonun ilk yarısını da boş geçiren Norveçli oyuncu için gelen tekliflerin değerlendirilmesi bekleniyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.