Seri'den Fulham'a Galatasaray resti!

Jean Michael SeriGalatasaray'da teknik direktör Fatih Terim gelecek sezonun planlamasını yapmaya devam ediyor. Deneyimli teknik adam ligin ikinci yarısındaki performansından oldukça memnun olduğu Jean Michael Seri'nin bir yıl daha takımda kalmasını isterken, başarılı oyuncu da Fulham'a rest çekti. 

Sabah gazetesinin haberine göre; Geçen sezon İngiltere Championship'e düştüğü için Jean Michael Seri'yi Galatasaray'a kiralayan Fulham 1 yıl sonra Premier Lig'e döndü. Seri, Fulham'la Premier Lig'de tekrar boy göstermek yerine Galatasaray'la kalmayı istiyor. Fildişili orta sahanın menajeri Franklin Mala da önümüzdeki günlerde İngiliz kulübü ile görüşme gerçekleştirecek ve "Seri 1 yıl daha kiralık olarak Galatasaray'da oynamak istiyor" diyecek.

Bu sezon 2.8 milyon Euro ücret alan Seri de 2.5 milyon Euro'ya oynamaya hazır. Yeni sezonda da pas futbolunu oynatmak isteyen Fatih Terim, yıldız oyuncunun tekrar kiralanmasını istiyor. Jean-Micheal Seri bu sezon Galatasaray formasıyla tüm kulvarlarda çıktığı 34 maçta 2 gol - 4 asist'lik performans sergiledi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.