Terim beş ismin biletini kesti!

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim yeni sezonda kadroda geniş bir operasyon yapmaya hazırlanırken, 12 Ağustos'ta topbaşı yapacak olan kadrosuyla ilgili olarak da yönetime geniş bir rapor sundu. Deneyimli teknik adam tabir-i caizse yola devam edip / etmeyeceği isimleri belirttiği raporda 5 oyuncuyu kadroda düşünmediğini dile getirdi. 

Webaslan'da yer alan habere göre; Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, yeni sezon öncesi 5 oyuncuyu kadroda istemediğini yönetime bildirdi. Fatih Terim, gelecek Pazartesi günü başlaması planlanan yeni sezon hazırlıklarında; Emre Taşdemir, Şener Özbayraklı, Birhan Vatansever, Ryan Babel ve Jimmy Durmaz'ın yer almasını istemedi. Kulüpten bu oyunculara kendilerine kulüp bulmaları için mesaj gönderildi. Bu hafta içinde sözleşmesi uzatılması beklenen Ryan Donk'un ise kampta yer alacağı öğrenildi.

Terim'in ayrıca kadrodaki gelecekleri soru işareti olan Mbaye Diagne, Jesse Sekidika, Martin Linnes ve Marcelo Saracchi'yle ilgili ise kamp sırasında son kararını vereceği gelen bilgiler arasında..

Galatasaray haberleri için tıklayın! 
Futboldaki son gelişmeler için tıklayın!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.