Aleix Garcia'nın aklında Galatasaray var..


Yeni sezon öncesinde kadrosunu gençleştirmek ve aynı zamanda güçlendirmek isteyen Galatasaray'da orta saha transferi gündemin ilk sırasında yer alırken, sürpriz bir isim menajerler tarafından gündeme geldi. Sözleşmesinin sona ermesinin ardından Manchester City'den ayrılan İspanyol orta saha oyuncusu Aleix Garcia, kendisine gelen teklifleri de Galatasaray'ı bahane göstererek beklettiği ortaya çıktı.

İngiliz ve Rumen basınında yer alan haberlere göre, Manchester City ile sözleşmesi sona eren 23 yaşındaki İspanyol orta saha oyuncusu Aleix Garcia, menajerler tarafından Galatasaray'a teklif edildi. Oyuncunun peşinde Romanya'dan Dinamo Bükreş'in de olduğu ve Galatasaray'dan gelecek cevaba göre son durumun netleşeceği vurgulandı. İspanyol futbolcunun, vergiler düştüğünde aylık 35 bin euro maaş istediği ve Dinamo Bükreş'in ise bu bedeli vermeye yanaşmadığı da kaydedildi.

BONSERVİSİ ELİNDE
Kariyerine Villarreal altyapısında başlayan İspanyol futbolcu, 2015 yılında 4 milyon euro bonservis bedeliyle Manchester City'ye transfer oldu. İngiliz ekibinden kiralık olarak Girona ve Mouscron dönemleri yaşayan İspanyol futbolcu, sözleşmesinin bitmesinin ardından takımdan ayrıldı. Geçtiğimiz sezon Belçika ekiplerinden Mouscron'da kiralık olarak forma giyen Aleix Garcia 25 resmi karşılaşmada oynarken 5 gol, 3 asist yaptı, Performansıyla göz doldurmayı başardı.

İspanya'nın alt yaş kategorilerinde forma giyen Aleix Garcia, kariyeri boyunca 121 maça çıktı ve 12 gol, 9 asistlik performans sergiledi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.